Partners

Aja Baja Cancer

AjaBajaCancer är en ideell förening som underlättar vardagen för alla som drabbats av barncancer – ingen ska behöva känna sig ensam när ett barn drabbas. Att underlätta vardagen handlar om att skapa trygghet under skrämmande och osäkra förhållanden. Genom sina tjänster, erfarenheter, forum och samarbetspartners skapar AjaBajaCancer erbjudanden där alla som drabbats kan få hjälp och personligt stöd – enkelt.

Colmar

Vi på Colmar har ständigt varit starkt förknippade med sport och framförallt alpin sport. I decennier har atleter iklädda deras kläder dominerat på de alpina branterna och ständigt har man med varumärket jobbat tätt för att förbättra och utveckla plaggen för bästa prestation. En drivkraft och känsla för innovation som ständigt genomsyrat varumärket.

Audi Stockholm

Audi Stockholm är Sveriges största återförsäljare av Audibilar. Vi strävar alltid efter att sätta kunden i fokus och ge en så bra service som möjligt. Audi Hammarby har stora ljusa lokaler och är en fullserviceanläggning på Hammarby fabriksväg 45. Kontakta oss gärna för att få hjälp med just din nya Audibil.
Kontakta oss

Elite Hotels of Sweden

Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja, ständigt växande och har i dagsläget ett fyrtiotal kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i norr. Våra hotell återfinns oftast i unika och varsamt renoverade byggnader där varje hotell har sin egna historia och speciella karaktär. Vår ambition är att förena klassisk stil med moderna trender och skapa en minnesvärd hotellvistelse. Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd.

Välkomna till oss på Elite Hotels Of Sweden!